VELİLERİMİZİ ZİYARET EDİYORUZ

VELİLERİMİZİN EVLERİNE MİSAFİR OLUYORUZ

14.02.2024 39

Kuruçay Ortaokulu olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde velilerimizi ziyaret ediyoruz. Yavrularımızın çalışma ortamlarını görmek, velilerimizin desteğini almak ve varsa isteklerini bizzat yerinde görmek adına başlattığımız bu çalışmayı okul idaremiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Taşıma merkezi okul olarak önceliğimizi okulumuza servis ile ulaşım sağlayan köylere verdik. Bu doğrultuda Karacakaş, Çıkırcak, Üyücek, Çakıllı, Güzelyurt, Yağmurlu, Karapelit, Dudaş, Akçaköy, Akçaşehir ve Karlıköy'de yer alan tüm velilerimizi ziyaret edecek, çocuklarımızın ders başarısı noktasında daha iyi bir duruma gelmeleri için ailelere rehberlik edeceğiz. Kuruçay Belde'mizi de ziyaret ederek tüm öğrenci verilerine ulaşmış olacağız. Bizleri evlerinde en güzel şekilde misafir eden velilerimize ve özveri ile destek veren tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

14-02-202414-02-202414-02-2024