TUTUM, YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASINDA TOGG SÜRPRİZİ

OKULUMUZDA TUTUM, YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI. YERLİ ARACIMIZ TOGG'DA OKULUMUZDA SERGİLENDİ

25.12.2023 90

Okulumuzda "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" etkinlikleri kapsamında 12-18 Aralık tarihlerinde kutlama gerçekleştirildi. Sınıflarımız el emeği gıda ürünlerini arkadaşlarıyla paylaşarak sınıflarında afiyetle tükettiler. Tutumlu olma, yatırım kavramı ve yerli-milli ürün tercih edilmesi hususunda bilgilendirme yapıldı. Bu seneki etkinliklerde en dikkat çekici husus şüphesiz ilk elektrikli yerli ve milli aracımız olan TOGG'un okulumuza gelmesi ve sergilenmesi oldu. Öğrencilerimizin yerli aracımız TOGG ile buluşmaları çok heyecan vericiydi. Çocuklarımıza ilham olan yerli tasarım ve üretim aracımızın okulumuzda sergilenmesi Tavşanlı ilçe basınında da yer buldu.