8. SINIFLAR İLE İLÇEMİZ LİSELERİNİ GEZDİK

İLÇEMİZDEKİ TAVŞANLI 15 TEMMUZ ŞEHİTLER FEN LİSESİ, TAVŞANLI KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ VE BORSA İSTANBUL ANADOLU LİSESİ ZİYARET EDİLDİ

08.12.2023 69

Okulumuz bünyesindeki 8. sınıfa yönelik gezi düzenlendi. İlçemizin LGS puanı ile alım yapan ortaöğretim kurumları olan Tavşanlı 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi, Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Tavşanlı Borsa İstanbul Anadolu Liselerine gezi düzenlendi. Öğrencilerimizin ilçemizin LGS puanı ile alım yapan bu liseleri tanımalarını sağlamak; ilgi, istek ve istidatları doğrultusunda en doğru tercihi yapabilmelerini sağlamak adına düzenlenen bu gezimiz çok verimli geçti. Öğrencilerimize okul müdürümüz Ahmet Halid GÜÇLÜ ve Türkçe öğretmenimiz Saliha DURMAZ eşlik etti. Gezdiğimiz okullardaki yönetici, öğretmen ve öğrenciler çok güzel rehberlik ederek çocuklarımızın geziden verimli bir şekilde dönmelerini sağladılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.